Een wereld vol kleur!

16 apr 2023 | Algemeen, Coaching

Wie wil dat nu niet? Een wereld vol kleur! Eentje die straalt! Waar gelachen wordt, geleefd, gedanst en genoten! Vooral een wereld met een paars-gouden gloed. Die je kunt voelen, zien, ruiken, proeven en bewonderen. Paars van aandacht en liefde. Voor zijn, hier, nu, genieten met volle intentie.

Mijn paars wijst je de weg, als een innerlijk kompas. Zodat jij de weg kunt bewandelen die jij het allerliefste loopt. Dit paarse schepsel zal je er vooral bij aanmoedigen, motiveren, keihard toejuichen en stimuleren. Stuiterend, zwaaiend, springend en dansend langs de kant van de weg.

Mijn paars staat voor krachtig, met beide benen op de grond. Stevig geankerd, vol vertrouwen en toch ook een tikkeltje mysterieus. Mijn talent is om de wereld te zien met mijn open vizier. Bespiegelend wat ik er allemaal zie en voel.

Met mijn open blik zie ik jou! Ben ik oprecht nieuwsgierig naar wie jij bent, welke talenten jij meeneemt in deze mooie wereld. Zie jij mij? Net zoals ik jou? Dan kleurt mijn hart naast paars ook goud. 💜💛

Nieuwste inspiratie