(team)coaching

Als coach geloof ik in de filosofie dat ieder mens uniek is, met een eigen kleurrijk palet aan talenten. In de praktijk merk ik echter dat mensen vaak niet beseffen over hoeveel talent zij eigenlijk beschikken. En daarmee ook niet goed weten hoe zij hun talent volop kunnen benutten en verder kunnen ontwikkelen.

Als gecertificeerd Gallup Strengthscoach werk ik met de Cliftonstrengths. Een online vragenlijst die jouw unieke 34 talent-thema’s in kaart brengen. Deze talent-thema’s laten zien welke talenten jij, wellicht zonder dat je het beseft, van nature hebt én ook inzet. Samen bespreken we deze thema’s. Wat betekenen ze? Wat zegt dit over jouw talent en hoe jij hier al gebruik van maakt? Hoe kun je deze (nog) beter benutten? Waar wil je naartoe groeien? Wat zou je verder willen ontwikkelen?

Uiteindelijk ontwikkel je jouw natuurlijke talenten tot jouw Strengths (sterke punten). Dit doe ik één op één maar ook met complete teams. Ook begeleid ik organisaties in het benutten van talenten, op basis van de Cliftonstrengths.

What you imagine,
 you become

Individuele coaching

Krijg jij minder energie in je werk? Weet je niet precies waar dit door veroorzaakt wordt? Stoei je met knelpunten in de samenwerking met collega’s, jouw leidinggevende of andere mensen in jouw directe omgeving? Heb jij de behoefte om meer te weten over jouw talenten? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Als Strengthscoach, begeleid ik jou in jouw ontdekkingstocht naar jouw talenten, hoe je deze meer kan waarderen, benutten en ontwikkelen.

Teamcoaching

Ben jij onderdeel van een team en/of ben jij leidinggevende en wil je als team meer inzicht in elkaars talenten, hoe jullie deze nog beter kunnen benutten, ontwikkelen waarmee jullie de samenwerking versterken en instaat zijn om betere resultaten te boeken? Of…heb je een team waarin het regelmatig voorkomt dat jullie elkaar niet goed begrijpen? Neem dan contact op! Ik help jullie graag om elkaars talenten in beeld te brengen, hoe iedereen deze kan ontwikkelen tot Strengths én hoe jullie hierin als team meer gebruik van kunnen maken.