Over mij

“De enthousiaste, energieke, soms tikkeltje eigengereide, maar vooral kleurrijke toekomstbrenger!”

Ehhhh… oké dit klinkt bijzonder. Maar kun je nu ook vertellen wie je bent en wat je doet? Ben je niet gewoon (verander)coach? Natuurlijk kan ik mijzelf zo omschrijven, maar heel eerlijk? Dat vind ik best een beetje saai en doorsnee klinken. En dat laatste past nu juist niet bij mij.

Geen hokje

Ik zeg altijd, ik pas niet in een hokje! Wie ik wel ben? Een stevige, daadkrachtige en vooral enthousiaste (verander) coach. Actief, ondernemend, doortastend en vernieuwend. Iemand met lef, die denkt in kansen en mogelijkheden, buiten de gebaande paden durft te stappen, met een gezonde kritische blik, soms ook best kan confronteren maar zeker ook iemand met het hart op de juiste plaats en vooral met aandacht en nieuwsgierigheid voor wie jij bent als mens.

Met mijn jarenlange ervaring heb ik veel verschillende organisaties en branches mogen ontdekken, begeleiden en adviseren. Ik krijg energie van een wereld in verandering… op weg naar een mooie nieuwe toekomst. Als (verander)coach begeleid ik organisaties, teams én individuen in het vinden van die nieuwe toekomst, de weg hiernaar toe én hoe je dit kan borgen. Als basis gebruik ik hierbij mijn strengthscoaching wat uitgaat van de natuurlijke talenten van mensen. Maar er zit altijd een verander vraag onder, zoals: ”hoe worden we een sterk team, hoe kunnen we meer vanuit zelforganisatie samenwerken en hoe geef je daar dan leiding aan?” 

 

Maximaliseren

Met mijn talent maximalisatie streef ik altijd naar ‘uitmuntendheid’, mijn actiegerichtheid maakt dat ik direct in de materie kan duiken, beweging weet te creëren binnen organisaties/teams en met mijn aanstekelijke enthousiasme en drive, krijg ik zeker mensen mee. Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken en vooral om de talenten van mensen te ontdekken en hen te helpen om deze verder te ontwikkelen en in te zetten.

Kleurrijk

Kleurrijk ben ik in veel opzichten: in de kleding en brillen die ik draag, in het kleurrijke palet aan talenten die ik meeneem maar ook zeker als kleurrijke persoonlijkheid. Met mij is het nooit saai!

Mijn top 5 kleurrijke talenten:

Maximaliseren, Actiegerichtheid, Ideeënvorming, Individualiseren en Prestatiegerichtheid.

Nu hoor ik je denken… leuk al die termen, maar wat betekent dit? Dat ga ik je uiteraard allemaal toelichten als je met mij aan de slag gaat! Je kunt al meer zien en horen over mij in mijn vlogs.

Bianca Kampman

Een verfrissende, daadkrachtige aanpak. Vernieuwend, doortastend én met aandacht voor de mens.